MASALA TANDOORI INDIAN RESTAURANT

MASALA TANDOORI INDIAN RESTAURANT Tandoori Indian Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2653 beoordelingen
2 aug 2021 om 23:32 Eten altijd goed, maar 2 uur bezorgtijd !!
1 aug 2021 om 22:28 Heerlijk
1 aug 2021 om 21:34 Ik heb iets goed te maken; de vorige keer liet ik een negatieve review achter op dit restaurant om redenen die achteraf niet aan het restaurant bleken te liggen. Dus ditmaal een eerlijke review; eten heerlijk, bezorging goed, mughlai aanrader!
1 aug 2021 om 19:03 Beryani was niet te eten, en niet vers gebakken. Samosas te donker gebakken.. heel jammer Groenten niet op smaak en de Dal was niet gaar.. de laatste keer hier bestellen.. erg jammer. De kwaliteit is achteruit gegaan.
30 jul 2021 om 19:28 Helaas het blikje cola vergeten, maar het eten was weer lekker zoals gewoonlijk
26 jul 2021 om 21:11 Bijna 2x zo lang wachten op t eten. En het was het niet waard. Taai lamsvlees. Jammer.
26 jul 2021 om 20:59 Meer dan 2 uur nodig om te bezorgen, hij gaf aan dat vanwege de weer het regende een uurtje niet. Eigenaar moet echt leren communiceren met andere en trots zijn op de bezorgers die hun best hebben gedaan. Eten was koud heel jammer. Tip neem je tel op
26 jul 2021 om 20:45 Vandaag besteld, eten was erg lekker. Helaas was het drinken niet geleverd. Ondanks meerdere malen bellen en een voicemail in te spreken kregen we geen contact.
26 jul 2021 om 20:28 2 uur later en ik heb mijn eten nog niet!!!! bellen heeft geen zin, want ze nemen niet op!!!
26 jul 2021 om 20:12 Bezorgtijd was 1 uur en 50 min. Geprobeerd te bellen maar er wordt niet opgenomen. Ik heb hier eens eerder besteld in het weekend, toen moest ik 2 en een half uur wachten. Ik wilde nog een kans geven doordeweeks, omdat het eten wel lekker is, maar helaas.
26 jul 2021 om 13:17 De butter chicken saus was veeeeelste zoet, het was echt niet lekker. Vind het zoo jammer want heb twee bakken besteld. rijst was prima alleen te veel kleurstof erdoorheen de Naan was smaakloos en niet vers. Ik zal hier niet meer bestellen
26 jul 2021 om 8:07 Heerlijk eten. Bezorgtijd best lang. Het eten kwam dampend warm aan. Alles was werkelijk verrukkelijk! We hebben zitten smullen! Zeker een aanrader!