MASALA TANDOORI INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3090 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Masala Tandoori Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 22:02 Eten is zoals altijd erg lekker en heel warm! Dankuwel voor de heerlijke Mater pillaw, Tarka dal, raitha en aloo paratha - aanrader!
24 sep 2022 om 21:31 Vond het eten lekker, was warm en niet flauw, portie is redelijk. Ben wel benieuwd naar andere gerechten. Die ga ik de volgende keer bestellen
24 sep 2022 om 21:16 Nu twee uur later en heb m'n eten nog steeds niet ontvangen. Hebben al 10x gebeld maar krijgen niemand te pakken. Krijgen de voicemail. Belachelijk dit! Ik ben erg benieuwd of ik m'n eten ga ontvangen. Waardeloos! Nooit bestellen.
24 sep 2022 om 20:06 Eten is nooit aangekomen na inmiddels 2 uur gewacht te hebben. Wel mail ontvangen met erin de vraag wat we ervan vonden. Ook al een klacht ingediend en ik wil dat dat er zo spoedig mogelijk contact met mij word opgenomen
24 sep 2022 om 19:58 Op tijd geleverd. Goeie bak fish massala erg van genoten.
22 sep 2022 om 22:09 Eten was super en had er zelfs extra rijst bijgekregen. Top! Alleen de bezorger niet zo vriendelijk.
22 sep 2022 om 21:59 Mango lassi way too sweet. The rest of the food tasted artificial as if made in a hurry, without much love and eye for quality. It wasn't worth the money spend.
21 sep 2022 om 15:53 Heerlijk
20 sep 2022 om 20:32 Geen authentieke smaak
20 sep 2022 om 19:38 Bestel hier regelmatig, altijd lekker en op tijd.
20 sep 2022 om 19:06 Lekker maar de dahl was niet lekkr
18 sep 2022 om 9:30 Helemaal eens met Yasin, na 3 uur kwam de bezorger aan met de bestelling, terwijl het 40 minuten zou duren. En dan ook nog een grote mond. Ondertussen is het restaurant niet bereikbaar want voicemail. Bel maar voor je bestelt, dan merk je het wel…