MASALA TANDOORI INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3733 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Masala Tandoori Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 18:30 Eten was heerlijk bezorging bagger
1 mrt 2024 om 23:16 Quality of food is very low. The combination of spices was overwhelming and not well combined overalls. I won’t order again
1 mrt 2024 om 18:55 Er zat een gifgroen sausje bij dat heel vies smaakte en er idioot uitzag, alsof het vol nep kleurstoffen zat. Ook de rode saus was onnatuurlijk rood...
1 mrt 2024 om 13:18 Was weer lekker.
29 feb 2024 om 22:02 Heerlijk eten zoals altijd
28 feb 2024 om 22:48 Eten was super, eten kwam 20 min later aan. Geen probleem. Vind het jammer dat de eetbakjes kleiner zijn dan voorheen. In de prijsverhouding betaal je dus meer voor minder eten.
27 feb 2024 om 6:27 Het was snel gekomen. Het was heerlijk
27 feb 2024 om 0:29 Waardeloos eten zo droog en zo veel kruiden heb gewoon spijt zonde van mij geld
24 feb 2024 om 20:10 Zoals altijd weer heerlijk gegeten!
24 feb 2024 om 20:05 Vooraf besteld dus kwam netjes op tijd Bestel regelmatig, was vandaag alleen te heet. Dan proef je niet al die kruiden en dat vind ik jammer
23 feb 2024 om 21:14 Fakking lang gewacht (100 min!) maar wel fakking lekker gegeten!
22 feb 2024 om 22:00 dit was echt ontzettend slecht. totaal geen traditionele butter chicken of lam curry. nog nooit zo een slechte, droge vlees mogen eten bij een indiaas afhaal. ben zeer teleurgesteld in de kwaliteit. ze waren wel snel op tijd.