MASALA TANDOORI INDIAN RESTAURANT

MASALA TANDOORI INDIAN RESTAURANT Tandoori Indian Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1839 beoordelingen
1 apr 2020 om 20:47 Eten is perfect. Bezorging een ramp. 15.45 uur besteld bezorgtijd 17.30 uur. Hoofdgerecht was er 18.15 uur (dus nog 45 minuten te laat en na diverse malen gebeld (voor het eerst om 18.15 uur) te hebben kwam het voorgerecht om 20.15 uur.
31 mrt 2020 om 8:48 Eten was oud en niet lekker. Bezorgtijd 90+ daarbij niet compleet. Ondanks de vele slechte terechte recensies toch besteld. Eerste en laatste keer! Geen aanrader, zonde voor je geld!
30 mrt 2020 om 12:11 Ik heb hier 2x besteld en bij beide keren klopten de bestellingen niet. Vervolgens bel ik ze nog en nemen ze mijn telefoon niet op, toen met een andere nummer gebeld en dan doen ze nog moeilijk dat ik het zelf moet komen ophalen. Totaal 3 uur gewacht.
29 mrt 2020 om 14:41 Het duurde iets langer dan we gewend zijn, maar vriendelijke bezorger en eten was weer lekker.
28 mrt 2020 om 20:52 Ik heb gewacht op de maaltijd. Het duurde al te lang. De bestelling was niet compleet. Ik heb met 2 nummers gebeld maar kreeg een voicemail om in te spreken. Ik heb ipv 2 tandoori mixed kebab 1 gehad. En ipv 3 butterfly prawns 2. Ik zou gecompenseerd
28 mrt 2020 om 19:57 we hebben heerlijk gegeten, maar er waren wel heel weinig aardappels en bloemkool in het bakje voor die prijs
28 mrt 2020 om 18:17 Review verzoek eerder binnen dan de bestelling. Ik zit nog steed te wachten
28 mrt 2020 om 13:47 Bakjes half gevuld. Gebeld om te zeggen dat ze drinken vergeten zijn. Geld terug was niet mogelijk. Toevoegen aan mijn volgende bestelling was ook niet mogelijk. Ik moest maar niet zo “moeilijk” doen voor een blikje................wtf!
27 mrt 2020 om 18:33 Het is echt belachelijk dat je twee uurtjes moet wachten en je eten er nog steeds niet is.. inmiddels al 11 keren gebeld maar niemand neemt op hoor!! Echt te gek voor woorden
26 mrt 2020 om 21:21 YUMMY YUMMY YUMMY I got Indian luv in my tummy!!!
26 mrt 2020 om 8:24 Het eten was niet lekker van smaak. Sommige dingen te zout.
25 mrt 2020 om 20:53 Waren op tijd maar de biryani was te droog. Rest was oké. Jammer